Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім 'ям
|
|
Admin | Дата: П`ятниця, 22 Червня 2012, 21:22 | Сообщение # 1 |
Император
Статус: Offline
| Розглядаємо Ваші питання пов'язані із оформленням та попереднім (примірним) розрахунком допомоги малозабезпеченим сім 'ям. Законодавчі акти: Закон України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім 'ям" Постанова " Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям" Наказ "Про затвердження Методики обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги " У повідомленні для попереднього розрахунку вказуйте наступне: 1. Ваше ім'я; 2. кількість працездатних членів сім'ї ; 3. кількість не працездатних членів сім'ї (особи які втратили працездатність); 4. кількість та вік дітей; 5. загальний дохід за 6 останніх місяців (вказуйте реальний дохід); 6. наявність землі у особистому користуванні (вказувати кількість соток) - земля, яку обробляє заявник. Якщо земля віддана в аренду тоді необхідно брати довідку у арендаря з плановим та фактичним доходом від землі (пая). Для просмотру файлу треба зберегти його на комп'ютер (через контекстне меню обрати одну з команд Opera команда "Сохранить по ссылке..." , Firefox команда "Сохранить объект как...", Internet Explorer "Сохранить объект как...") Файл відкриваєтся Блокнотом
До уваги!!! Шановні відвідувачі форуму
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 22 Листопада 2012, 20:05 | Сообщение # 151 |
| доходов у нас нет, я была студентка когда родила, а 25 мая закончила университет.Подскажите пожалуйста будет ли влиять эта зеля на выплату по доходам, и как рассчитать сколько нам полагается в следующие 6 месяце.Буду очень благодарна за ответ!!!!!
Не совсем понял Ваш вопрос. Для определения права и размер помощи неодходимо знать все доходы семьи и состав семьи.
|
|
| |
Гость | Дата: Субота, 24 Листопада 2012, 21:47 | Сообщение # 152 |
| чоловік-пенсія 7200 вмене дохід за півроку 13000.одна дитина-4роки.друга-15років.землі немає.
Ви вказали пенсію, як вид доходу. Уточніть яка пенсія (пільгова, по інвалідності 1, 2 чи 3 групи, або за віком)
|
|
| |
Гость | Дата: Неділя, 25 Листопада 2012, 00:56 | Сообщение # 153 |
| Доброї ночі! Цього місяця розлучилася з чоловіком(останні 6 міс. не працював).перебуваю у декретній вілпустці: синові 7 міс. За півроку отримувала лише 759,17 грн щомісячної допомоги. На аліменти ще не подавала. землі і нерухомості не маю. Скажіть, будь-ласка, на яку допомогу від держави я можу розраховувати, окрім допомоги як матері-одиночкі? Можливо збільшення якихось виплат? Велике дякую. Дуже розраховую на вашу відповідь!
ВІДПОВІДЬ
Ви не вказали отримання допомоги до 3 років (розмір 130,00 грн.) Якщо Ви її не отримуєте зверніться в управління. Допомога одиноким матерям Вам не положено (Відповідно до Закону, на момент народження дитини Ви не повинні перебувуати у шлюбі) Допомога малозабезпеченим - вийде. (розражунок і розмір допомоги у файлі 152.txt) Можливо ще допомога до 3 років з підвищенням по доходах. (Приблизно 590 грн. додатково до 130,00 грн)
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 26 Листопада 2012, 13:54 | Сообщение # 154 |
| Добрий день! Мене звати Марія.Скажіть будьласко,В моїй сімї проживає 6 чоловік 4-дітей. Вік дітей 15,12,двоє 10місяців.Чоловік офыцыйно не працює.Дохід сімї 3630 в місяць.Я можу оформитися як малозабезпечена сімя?
ВІДПОВІДЬ
Ні буде відмова відповідно до п 10 Порядку призначення допомоги
|
|
| |
гість | Дата: Понеділок, 26 Листопада 2012, 14:43 | Сообщение # 155 |
| Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, у нас сім*я з 5-ти чоловік, я- в декретній відпустці, чоловік зареєстрований підприємцем, доходів у нього вже пів року нема - доаідка є, на мені пай 2 га, діти віком 11, 8 і 1,5 років. Чи є у нас право для нарахування допомоги малозабезпеченим сім*ям, і приблизно скільки. Дякую.
ВІДПОВІДЬ
Ви в декретній відпустці, а де Ваші доходи?
|
|
| |
ГостьОленка | Дата: Понеділок, 26 Листопада 2012, 17:03 | Сообщение # 156 |
| Добридень, підскажіть чи варто просити соц. допомогу, якщо так, то скільки орієнтовно? Сім’я: чоловік, я, діти: 15, 12,10,7років Про наші доходи за місяць: чоловік 1550грн, я по догляду за дитиною інвалідом 1160 грн, студент з вересня стипендія 550грн, платимо 50% за газ і світло як багатодітні. Щиро дякую за відповідь
Розрахунок у файлі
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 26 Листопада 2012, 18:11 | Сообщение # 157 |
| №154 Я в декретній відпустці, доходів немає, крім виплати на 3-ю дитину і 130 до 3-х років.
Розрахунок
|
|
| |
ГостьОленка | Дата: Понеділок, 26 Листопада 2012, 18:39 | Сообщение # 158 |
| Поправка, у мене є чоловік доходи вказані №155, є дитина інвалід 12р, Дякую
Суттевих змін у розрахунку не має
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 28 Листопада 2012, 15:34 | Сообщение # 159 |
| - Ваше ім'я; Мар"ян - 1 (+ дружина в декретній відпустці) - 1 дитина 1місяць дохід за 6 місяців 6600 (в місяць мій дохід 1100) землі немаю розрахуйте будь ласка
Доповніть свое питання доходом Вашої дружини (допомога при народженні дитини та до 3 років)
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 29 Листопада 2012, 01:09 | Сообщение # 160 |
| Лєна кількість працездатних осіб -2 але я непрацюю 4 місяці назад звільнена за згодою сторін - кількість та вік дітей-2-5 років і11місяців та 3 роки 9місяцівдіти до садочка неходять бо менша дитина чясто хворіє - загальний дохід за 6 останніх місяців 12.500 - наявність землі у особистому користуванні 2сотки підскажіть будласка чи маю я право на якусь із допомог.дякую за відповідь.
На момент звернення Ви повинні працювати, перебувати у центрі зайнятості чи навчатися. Скоріш за все буде відмова, але якщо буде призначення (дуже рідко за умови певних обставин) розмір може бути зменьшений на якийсь відсоток. У цьому випадку попередній розрахунок я провести не можу.
|
|
| |
Гость Інна | Дата: Четвер, 29 Листопада 2012, 14:57 | Сообщение # 161 |
| Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, чи має наша сім"я право на отримання допомоги малозабезпеченим сім"ям якщо: Сім"я складається з 3 членів сім"ї (мама, тато, донька) проживаємо в батьків, де приписані я і донька.Сукупний дохід сім"ї за 6 місяців складає 5200 грн (виплати на дитину), чоловік не працює.
Якщо чоловік не перебуває у центрі зайнятості то буде відмова
|
|
| |
julia | Дата: Четвер, 29 Листопада 2012, 19:03 | Сообщение # 162 |
Прохожий
| Здравствуйте . Я мать одиночка, ребенку 5 мес. Нас 2-е . У меня нет дачи, земельного участка, машины, и др. недвижимости. До беременности не работала 2,5 года На ребенка я получила такие выплаты за 6-ть месяцев: 1127 грн. -- помощ по беременности и родам; 130 грн. -- помощ до 3-х лет ежемесячно и 865 грн. по доходам до 3-х лет; 765 грн. -- помощ при рождении ребенка (+ единоразовая помощ 9170грн.) 800 грн. как малообеспеченная; 288грн. -- как мать одиночк ;и 135 грн по доходам\; ВОПРОС : Как расчитать по этим суммам средний доход за месяц в моей семье из двух человек? И какую помощ я не буду получать следующие 6 месяццев если мой доход превысит минимум. :) Большое спасибо за помощ
Ответ Сумируются все доходы за каждый месяц. (Набрать 6 месяцев). Полученную сумму разделить на 6 - это Ваш среднемесячный доход. Если доход превышает прожиточный минимум помощь не положена. Прожиточный для Вашей семьи 1071 грн (один взослый и ребенок до 3 лет)
Сообщение отредактировал julia - Четвер, 29 Листопада 2012, 20:05 |
|
| |
Катерина | Дата: П`ятниця, 30 Листопада 2012, 09:37 | Сообщение # 163 |
| Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, чи має наша сім'я право на отримання допомоги по догляду за дитиною до трьохрічного віку, та як малозабезпечена сім'я. В нашій сім'ї я, чоловік і син віком 1рік 2 міс.. Останніх пів року допомогу не отримували, тому що чоловік працював, а зараз звільнений за згодою сторін. По доходах які він отримував допомога нам не надавалась (згідно закону). З ДЦЗ ще не реєструвався. Якщо зараз він безробітній, то нам щоб отримати допомогу преба буде подавати довідку про доходи ха останніх 6 міс. (доходів вже немає) чи довідку з ОСББ, що він дійсно ніде не працює? І якщо я допомогу по догляду за дитиною останніх 7 міс. не отримувала, а поновлення допомоги має бути через 6 міс., то мені треба чекати ще 5 міс. щоб її поновити, чи можна зараз?
ВІДПОВІДЬ
Щоб отримувати допомогу малозабезпеченим треба перебування в ДЦЗ та довідку про доходи (або їх відсутність) за попередні 6 місяців (можна за 3 місяці). Щоб поновити допомогу до 3-х років по доходам можна звертатися і зараз. Після відмови у допомозі звертатися можна хоч кожного місяця.
|
|
| |
Світлана | Дата: П`ятниця, 30 Листопада 2012, 23:19 | Сообщение # 164 |
| Добрий день, мене звати Світлана, я проживаю з мамою і дочкою їй у лютомубуде 3 роки, а у травні маю родити другу дитину, чоловік прописаний окремо з батьками, дохід за 6 місяців 15000 грн, земельної ділянки немає, чи маємо ми право на допомогу як малозабезпечена сімя
Розрахунок
|
|
| |
Olesya | Дата: Неділя, 02 Грудня 2012, 16:17 | Сообщение # 165 |
Прохожий
| Добрий день! Підкажіть мені, будь-ласка, чи маю я право на допомогу як малозабезпечена сімя - я вже рік розлучена, маю дитину 3,5 роки. Працюю, отримую мінімальну зарплатню(за 6 міс-6639 грн). Земельної ділянки не маю. Заздалегідь вдячна!
_________________________________________________ Розрахунок
|
|
| |