я хочу оформити підвищену допомогу по догляду за дитиною
|
|
Inna | Дата: Понеділок, 01 Квітня 2013, 08:11 | Сообщение # 1 |
| Добрий день підскажіть будь ласка, я хочу оформити підвищену допомогу по догляду за дитиною( це у мене друга дитина),але перша дитина ні в дитсадочок,ні школу не відвідує(тобто в школу йому в цьому році), потрібна довідка де навчається дитина, а вона на даний момент не навчаеться,чи зможу я отримати допомогу без довідки?
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 01 Квітня 2013, 08:24 | Сообщение # 2 |
Император
Статус: Offline
| Так можете.
|
|
| |
Гость | Дата: П`ятниця, 07 Червня 2013, 09:36 | Сообщение # 3 |
| Я хочу оформити підвищену допомогу до досягнення дитиною 3-х віку! які документи мені потрібні??
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 31 Липня 2013, 16:41 | Сообщение # 4 |
Император
| Всі доходи крім допомоги по догляду за дитиною до 3-х років. Довідка з мвсця проживання. Довідка про землю, або її відсутність. Заяву та декларацію Ви оформите в управлінні.
|
|
| |
irina | Дата: Четвер, 10 Жовтня 2013, 21:16 | Сообщение # 5 |
Прохожий
| Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, які документи потрібні, щоб отримати підвищену допомогу по догляду за дитиною до 3-х років, якщо зареєстровані ми з чоловіком в різних районах області, а проживаємо разом в обласному центрі, чоловік не працює, не є ФОП і не перебуває на обліку в ЦЗ? Дякую за допомогу.
|
|
| |
Валя | Дата: П`ятниця, 11 Жовтня 2013, 14:59 | Сообщение # 6 |
| Хочу оформити допомогу по доляду до 3 років по доходах дитині 5 місяців чоловік не працює
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 20 Жовтня 2013, 21:14 | Сообщение # 7 |
Император
| Цитата irina ( ) Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, які документи потрібні, щоб отримати підвищену допомогу по догляду за дитиною до 3-х років, якщо зареєстровані ми з чоловіком в різних районах області, а проживаємо разом в обласному центрі, чоловік не працює, не є ФОП і не перебуває на обліку в ЦЗ? Дякую за допомогу.
Довідки про доходи, про землю (або її відсутнісь), про скла сім'ї, заява та декларація (в управлінні. можно взяти з нашого сайту)
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 20 Жовтня 2013, 21:15 | Сообщение # 8 |
Император
| Цитата Валя ( ) Хочу оформити допомогу по доляду до 3 років по доходах дитині 5 місяців чоловік не працює
Звнрніться в управління з документами.
|
|
| |