допомога як малозабезпечена сімя
|
|
Admin | Дата: Понеділок, 24 Лютого 2014, 15:32 | Сообщение # 16 |
Император
Статус: Offline
| Цитата Tatka ( ) Доброго дня! Скажіть, на яку допомогу я можу розраховувати якщо моїй дитині 4 місяці, я з 18 липня в декретній відпустці, чоловік не працює. Я отримую лише допомогу 810 грн. Чоловік і дитина мають статус чорнобильців.
Спробуйте оформити допомогу по догляду за дитиною до 3-х років у підвищеному розмірі
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 24 Лютого 2014, 15:34 | Сообщение # 17 |
Император
| Цитата Гость ( ) яку мені повині виплачувати допомогу малозабезпеченій сімі. в чоловіка зарплата 687гр. діти 6 місяців. 4роки 8років
Цього не достатньо для розрахунку допомоги
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 24 Лютого 2014, 15:36 | Сообщение # 18 |
Император
| Цитата Гость ( ) Доброго дня! Підкажіть будь ласка, сім*я складається з 3 людей: батько, мати та 2-х річна дитина. Я працюю, заробітна плата складає 3000,00грн (з відрахуваннями 2500,00грн.), дружина перебуває в декретній відпустці та навчається на заочній формі навчання(1.02.2014р. отримає диплом про вищу освіту) + отримуємо 130грн. допомога на дитину.У власності немає ні житл. приміщення ні ділянки. Чи маємо ми право на призначення нашій сімї статуса "малозабезпеченої" або на якусь іншу допомогу. Дякую!
розрахунок у файлі
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 24 Лютого 2014, 15:38 | Сообщение # 19 |
Император
| Цитата Гость ( ) Доброго вечора. Напишіть, чи може моя сімя вважатись малозабезпеченою, коли чоловік знаходить у декретній відпустці по догляду з а дитиною до 3-х років, моя зарплатня становить 1500грн у місяць, аліменти по 1-й дитині 250 грн. та майна ніякого не маємо
Уточніть вік дітей та дохід чоловіка.
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 24 Лютого 2014, 15:39 | Сообщение # 20 |
Император
| Цитата олена ( ) Доброго дня!Наша сім'я складається з 3-ох осіб я мама у дикретній відпустці, чоловік приватний підприємець з нульовим доходом і дитина 2 місяці.Скажіть будь-ласка чи маєм ми право на допомогу як малозабезпечена сім'я?
Допомога малозпбеспеченим сім'ям розраховується на підставі всіх доходів родини.
|
|
| |
Гость ОЛЯ | Дата: Середа, 05 Березня 2014, 13:29 | Сообщение # 21 |
| доброго дня пiдкажiть будь ласка! Я не одружена ,дитинi 8мiсяцiв(син на батьковiй фамiлiî) . Батько дитини не оформлений, та на бiржi не перебувае. Я отримую 130грн+810грн. Землi та нерухомостi нема. Чи вийде малозабезпечена сiмя? Та чи варто намагатись збiльшувати мiнiмальну допомогу на дитину-не 130грн, а вище? Пiдкажiть,незнаю куди бiльше звернутись!
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 17 Березня 2014, 21:19 | Сообщение # 22 |
Император
| Цитата Гость ОЛЯ ( ) доброго дня пiдкажiть будь ласка! Я не одружена ,дитинi 8мiсяцiв(син на батьковiй фамiлiî) . Батько дитини не оформлений, та на бiржi не перебувае. Я отримую 130грн+810грн. Землi та нерухомостi нема. Чи вийде малозабезпечена сiмя? Та чи варто намагатись збiльшувати мiнiмальну допомогу на дитину-не 130грн, а вище? Пiдкажiть,незнаю куди бiльше звернутись!
Допомога по догляду за дитиною до 3 років у підвищеному розмірі - 270 грн.
Допомога малозабезпеченим родинам - 370 грн
Розміри примірні.
|
|
| |