[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin, Юрій  
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » Про порядок надання допомоги малозабезпеченим сім"ям.
Про порядок надання допомоги малозабезпеченим сім"ям.
ГостьДата: Понеділок, 11 Березня 2013, 21:43 | Сообщение # 1
Группа: Гости





Доброго дня! Мене звати Тоня. Я мама троїх дітей, віком : 14, 16 і 18 років. Старша донька навчається в коледжі. Дітей виховую 12 років одна. До цього часу отримувала соціальну допомогу, а тепер поновляючи в березні, мені відмовили. Причина в тому, що з попередньої роботи я звільнилася за згодою сторін 16 листопада, а на теперішню влаштована офіційно з 11 січня. В органах соцзахисту мотивують, що в мене немає відпрацьованих трьох місяців. Я перечитала законодавчі акти про надання допомоги малозабезпеченим сім"ям і не знайшла нічого, де б про це писали. Чи мають право мені в зв"язку з цим відмовити і згідно чого?
 
AdminДата: Середа, 13 Березня 2013, 16:13 | Сообщение # 2
Император
Группа: Администраторы
Сообщений: 385
Репутация: 10
Статус: Offline
Так мають це прописано у п. 10 Порядку призначення та виплати допомоги

10. Соціальна допомога не призначається у разі, коли:

працездатні члени малозабезпеченої сім'ї не працюють, не служать, не вчаться за денною формою навчання у загальноосвітніх,
професійно-технічних, вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації протягом трьох місяців, що передують місяцю звернення за призначенням державної соціальної допомоги
 
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » Про порядок надання допомоги малозабезпеченим сім"ям.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.