[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin, Юрій  
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » Допоможіть у законності
Допоможіть у законності
ГостьДата: Понеділок, 06 Травня 2013, 12:50 | Сообщение # 1
Группа: Гости





Доброго дня! Я належу до Пустомитівського району. І маю постійні проблеми коли оформляю документи на отримання дитячих грошей по доходах і змушена чекати по 4 місяці щоб їх виплатили наскільки це законно.? Здаю всі документи в срок до 15 числа того місяця коли потрібно поновляти. Вони кажуть так має бути але у львові подружки говорять що в них затримка може по виплаті бути до 1 місяця пару днів але ж ніяк не 4 місяці. от в квітні поновила документи здала все а кажуть що в червні буде а то і ні. Я кажу це не законно вони сміються.
 
AdminДата: Понеділок, 06 Травня 2013, 13:11 | Сообщение # 2
Император
Группа: Администраторы
Сообщений: 385
Репутация: 10
Статус: Offline
Підготовка документів для призначення соціальної допомоги та її розрахунок проводяться в терміни, які забезпечують
прийняття рішення про призначення соціальної допомоги, але не пізніше 10 днів з дня прийняття заяви та всіх необхідних документів. (п 3.1 НАКАЗ МІНСОЦПОЛІТИКИ від 9.09.2006 N 345 )
Затримка може бути тільки, якщо Ваша справа направляється на комісію. (затримка не більше 2 місяців).
Ви в квітні до 15 числа надали повний пакет документів. Допомога нараховується з 1 квітня на 6 місяців.
Якщо все нормально то Ви потряпляєте до відомостей травня. Травневі відомості проплачуються з 4 по 25 травня (за Законом).Але гроші на допомоги приходять десь числа 10 травня і десь 15 травня люди вже отримують кошти на банківських рахунках. (Це так у нашому управлінні)
Затримка у виплатах виникає ще й тому що десь 20 числа(є графіки, які доводяться областю) закривається місяць.(20 квітня закривається травень, 20 травня - червень, 20 червня - липень і так далі. Управління працює на місяць уперед).

Призначення допомоги провадиться у 10-ти денний термін, а виплата в момент надходження коштів. Але не виходить за терміни про які я писав вище.
 
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » Допоможіть у законності
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.