Головна » 2013 » Лютий » 3 » Забезпечення санаторними путівками
21:25
Забезпечення санаторними путівками
Путівки видаються особам, зазначеним у пункті 2 Порядку а саме:

-  інвалідів усіх категорій за рахунок коштів, передбачених
Мінсоцполітики;

-  ветеранів війни, осіб, на яких поширюється чинність Законів  України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту" та "Про жертви нацистських переслідувань", за рахунок коштів відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Відповідно до медичних рекомендацій з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, в порядку черговості у міру надходження путівок. Для одержання  путівки подається заява та медична довідка лікувальної установи за формою N 070/о.

Особи, зазначені у пункті 2  Порядку, повинні за зареєстрованим місцем проживання перебувати на обліку в органах праці та соціального захисту населення для санаторно-курортного лікування.

Санаторно-курортним лікуванням не забеспечуються наступні категорії:

Працюючі особи та особи, що не досягли встановленого законодавством пенсійного віку, забезпечуються путівками за місцем основної роботи;

особи, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, а також  члени їх сімей одержують путівки в поліклініці або за місцем останньої роботи;

Осіб, інвалідність яких пов'язана з нещасним випадком на  виробництві або професійним захворюванням, забезпечує путівками Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, на підставі висновку МСЕК про необхідність лікування за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання.



Категорія: Загальна інформація | Переглядів: 741 | Додав: Admin | Теги: санаторне лікування, путівки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.

/body>