Головна » 2011 » Квітень » 26 » Зміни у Порядку призначення субсидії
08:53
Зміни у Порядку призначення субсидії

Прес-реліз

до постанови Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. № 295

„Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”

 

З метою посилення адресності надання житлових субсидій та забезпечення цільового використання бюджетних коштів постановою Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. №295 внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 „Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” щодо обов’язковості надання одержувачами субсидій інформації про відчуження житла та відповідальності за неподання такої інформації.

Зазначеними змінами передбачено, зокрема, що у разі передання права власності на житло іншій особі одержувач субсидії зобов’язаний у десятиденний термін повідомити про це органи праці та соціального захисту населення.

Якщо власність на житло передано особі, яка не була зареєстрована у житловому приміщенні на час призначення субсидії, надання субсидії припиняється.

Сума субсидії, перерахованої надміру внаслідок неповідомлення громадянином про передання права власності на житло іншій особі, повертається ним за вимогою органу, що призначив субсидію.

Постанова Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. №295 „Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” набула чинності 31 березня 2011 року.

 

Категорія: Зміни до Законодавства | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.

/body>