Головна » 2012 » Серпень » 1 » Однаразова винагорода
20:13
Однаразова винагорода
   Постановою Кабінету Міністрів України затверджено порядок виплати у 2011 році одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня». 
    Видатки, передбачені в Державному бюджеті України для виплати винагороди на поточний рік, розподіляються Міністерством освіти і науки, молоді та спорту за поданням Державної служби молоді та спорту на підставі заявок про виділення бюджетних коштів, які подають структурні підрозділи у справах сім’ї, молоді та спорту обласних адміністрацій за формою, затвердженою Міністерством освіти і науки, молоді та спорту за погодженням з Міністерством соціальної політики. Жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», включають у перелік для фінансування в порядку черговості прийняття указів Президента України про присвоєння почесного звання. 

    Для отримання винагороди жінка, якій присвоєно почесне звання (або уповноважена нею особа), подає до органу соціального захисту за місцем реєстрації такі документи: 

- заяву про виплату винагороди із зазначенням способу виплати;

- копію сторінок паспорта з даними прізвища, ім’я та по-батькові, місця реєстрації;

- копію посвідчення про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

    Уповноважена особа подає також нотаріально засвідчений документ, що підтверджує її право представляти жінку, якій присвоєно почесне звання. 
    Виплата винагороди здійснюється згідно з відомістю, яка складається органом соціального захисту за формою, затвердженою Міністерством освіти і науки, молоді та спорту за погодженням з Міністерством соціальної політики, через відділення поштового зв’язку «Укрпошта» або шляхом перерахування коштів на особистий банківський рахунок. 
    Нагадаємо, сума зазначеної винагороди становить 10 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.
Категорія: Соціальні виплати | Переглядів: 691 | Додав: Admin | Теги: одноразова нагорода, виплата допомоги, матеря-героїні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.

/body>