Головна » 2010 » Серпень » 11
Запитання-відповідь:
з 9 серпня по 14 серпня 2010 року
Куди звертатися за оформленням субсидії? Яка процедура?
Для призначення субсидії громадянин, особа якого посвідчується паспортом або іншим документом, подає до органу праці та соціального захисту населення за місцем проживання: 1-заяву; 2 - декларацію про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у жилому приміщенні; 3- довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої у жилому приміщенні (для працюючих); Рішення про призначення субсидії приймається протягом 10 днів після подання заяви та всіх необхідних документів.
На який термін призначається субсидія?
Така компенсація сім'ї призначається на 6 міс ... Читати далі »
Просмотров: 794 | Добавил: Admin | Дата: 11 Серпня 2010 | Комментарии (0)

або як держава захищатиме 34% українських сімей?
Особливо спекотним місяцем, на додаток до температурних рекордів, серпень став для працівників Міністерства праці та соціальної політики, регіональних відділень соціального захисту та Пенсійного фонду. Бо саме зараз, незважаючи на сезон відпусток, Урядом розпочато программу з оформлення житлових субсидій з метою захисту широких верств населення від наслідків підвищення ціни на газ та житлово-комунальні тарифи.
Чому так поспішають? А тому, щоб вже до 15-20 вересня, коли люди почнуть отримувати розрахункові книжки з новими тарифами за попередній місяць, а головне - до початку опалювального сезону (15 жовтня), треба завершити всю роботу з надання субсидій та максимально «амортизувати» ціновий удар. Саме таку стратег ... Читати далі »
Просмотров: 688 | Добавил: Admin | Дата: 11 Серпня 2010 | Комментарии (1)

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.