[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin, Юрій  
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » кажіть будьласка, чи враховується одноразова допомога
кажіть будьласка, чи враховується одноразова допомога
ГостьДата: Середа, 27 Березня 2013, 08:58 | Сообщение # 1
Группа: Гости





Добрий день! скажіть будьласка, чи враховується одноразова допомога принароджені дитини при визначенн ідоходу. Внас сімя із3 чоловік.Дитині 1 рік,чоловік на мінімальній зарплаті,я (дружина) в декреті по догляду за дитиною отримую 130 грн.,744,17одноразову принароджені, що розбита помісячно,і 243грн на дитину згідно ст. 37 ЗУ "Про статус і соц захист громадян, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС" .Крімтого я з чоловіком по 2,10грнзгідно ст.37 попередньозгаданого закону. Чи є в нас доплата і яка сума якщо так?
 
AdminДата: Середа, 27 Березня 2013, 09:09 | Сообщение # 2
Император
Группа: Администраторы
Сообщений: 385
Репутация: 10
Статус: Offline
До дохоху береться тільки місячний розмір допомоги при народженні дитини, велика разова сума (9 тисяч) в дохід не береться.
Більш докладно про визначення сукупного доходу можно прочитати в методиці обчислення сукупного доходу (є на нашому сайті).

У Вашому випадку дохід складається з:
допомога при народженні - 744,17 грн.
допомога до 3 років - 130 грн (+ підвищений розмір, якщо є)
заробітна плата чоловіка
Та інші виплати які мають систематичний характер.

Прошу Вас уточнити:
Цитата (Гость)
243 грн на дитину згідно ст. 37 ЗУ "Про статус і соц захист громадян, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС" . Крімтого я з чоловіком по 2,10 грн згідно ст.37 попередньозгаданого закону.


Це щомісячні виплати чи ні?
 
Форум » Допомоги, субсидії та компенсації » Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям » кажіть будьласка, чи враховується одноразова допомога
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.